Digiko website

Uw website is eigenlijk het online gezicht van uw bedrijf. U wilt dus dat deze professioneel en kwalitief overkomt. We moeten u er wellicht niet meer van overtuigen dat een website vele troeven heeft. Het vormt een informatiebron die makkelijk en constant raadpleegbaar is.

Bezoekers komen meteen te weten waar uw bedrijf voor staat, wat u doet en welke producten u aan de man wil brengen. Digiko weet wat het belang is, daarom hanteren we een stappenplan die garant staat voor succes. Wilt u meer weten wat dit proces precies inhoudt? Neem dan zeker even een kijkje naar onze Webdesign pagina, waar we er dieper op ingaan. Ook vele van onze andere online diensten vormen een coherente integratie tot uw website.

CMS

Eenmaal vastligt hoe de website er moet uitzien kunnen we starten met de ontwikkeling, wat meestal het meeste werk vergt.

Website met CMS: De meeste websites worden best gebouwd met een 'Content Management Systeem'. Dit systeem maakt het mogelijk om op een vlotte manier inhoud (tekst, beelden, producten,...) te beheren. Wanneer je wagens wenst te verkopen, dan zullen er vaak auto's moeten worden toegevoegd of verwijderd. Dit systeem dient uiteraard te worden ontwikkeld en kost veel meer tijd dan het ontwikkelen van puur statische webpagina's.

Website zonder CMS: Wanneer je website weinig content bevat en deze informatie zelden moet worden aangepast, kan je kiezen voor een website zonder 'Content Management Systeem'. In dit scenario ontwikkelen we alle pagina's en plaatsen we ze rechtstreeks op de server. Dus dan is er geen mogelijkheid om deze achteraf zelfstandig aan te passen. Voordeel: lage kostprijs en de garantie van een heel snelle laadtijd van je site.

Wanneer je dus enkel een soort visitekaartje wenst om jouw bedrijf voor te stellen is een website zonder CMS een mogelijke optie. Van zodra aanpassingen aan de site (teksten, foto's, producten,...) noodzakelijk zijn, is de aanwezigheid van een 'Content Management Systeem' aangeraden..

Voorbeelden

Prijzen